Fundacja EX LEGE - Adopcje

safe animal 160x256

dla zwierzaka 160

Joomla Extensions powered by Joobi
Piękna czarna kotka z puszystym ogonem i dużym uszami szuka odpowiedzialnego domu. Cleo może zamieszkać w domu z innymi kotami czy nawet psami. Ma niespełna dwa lata. Jest drobną łagodną kocicą. Przed adopcją zostanie wysterylizowana. Jest bardzo ruchliwa więc ciężko zrobić zdjęcie, które odzwierciedli jej orientalną urodę. Obecnie przebywa pod opieką Fundacji EX LEGE. Kotka szuka domu niewychodzącego.
Cleo przebywa w Lublinie.

Czytaj więcej...

Domu szuka przesympatyczna i młoda - około 9 miesięczna sunia.
Fruzia, przebywa w domu tymczasowym z małą dziewczynką, innymi psami i kotem. Sunia będzie maksymalnie średniej wielkości psem. Sunia jest zdrowa, przed adopcją zostanie wysterylizowana.

Czytaj więcej...

Dobrego domu szuka piękna maleńka 2,5 letnia sunia - LADY.
Obecnie przebywa w domu tymczasowym z małą dziewczynką, psami i kotem. Sunia jest zdrowa, przed adopcją zostanie wysterylizowana.

Czytaj więcej...

Saba to przesympatyczna i spokojna sunia, która w drodze interwencji trafiła pod opiekę Fundacji EX LEGE. Była skrajnie zaniedbana, teraz wraca do formy. To bardzo zrównoważony i poczciwy pies, jest inteligentna i będzie świetnym przyjacielem dla miłośnika rasy lub spokojnej osoby. Obecnie mieszka w domku z ogrodem, nie niszczy i zachowuje czystość.

Czytaj więcej...

Przesympatyczna młoda sunia szuka dobrego domu. Sara trafiła pod opiekę Fundacji EX LEGE z koszmarnych warunków. Mieszkała na łańcuchu i była bardzo wychudzona. Suczka wygląda zupełnie jak labrador ma też charakter tej rasy kocha zabawę, ludzi i inne zwierzęta. Może zamieszkać z psami a nawet kotami. Jej mama to wspaniała i zrównoważona sunia rasy golden retriever, która również przebywa pod naszą opieką.

Czytaj więcej...

Ta piękna nietypowo umaszczona tygryska z rudymi znaczeniami szuka dobrego domu. Trusia ma około 12 tygodni, jest zdrowa. Obecnie wychowuje się w domu tymczasowym Fundacji EX LEGE w towarzystwie innych kotów i psów. Kotka jest spokojna i w pełni oswojona. Korzysta z kuwety.

Czytaj więcej...

Stado Węgielków trafiło pod naszą opiekę - kotka z problemami okulistycznymi i jej 5 maluchów. Obecnie dzięki znalazcy mają zapewniony awaryjny dom tymczasowy. Otoczyliśmy kocią rodzinę opieką weterynaryjną. Kocica otrzymała leki do oczu, maluchy są już odrobaczone za jakieś 2 tygodnie będą przeznaczone do adopcji. Komu takie cudo? Do adopcji samiczki i jeden samiec

Czytaj więcej...

Los psa zależy od człowieka, który się nim opiekuje. Niestety los niespełna dwuletniego psa o imieniu Wilczek, nie był dla niego łaskawy. Po naszej interwencji został uratowany przed EUTANAZJĄ (!!!)

Czytaj więcej...

Kovu to około roczny pies w typie owczarka belgijskiego malinois, który stracił swój pierwotny dom w niewyjaśnionych okolicznościach . Jeden z mieszkańców z podlubelskiej miejscowości zauważył go koczującego przy drodze i polującego na przejeżdżające samochody.

Czytaj więcej...

facebook logo twitter logo youtube logo instagram logo