Fundacja EX LEGE - Psy

safe animal 160x256

dla zwierzaka 160

Joomla Extensions powered by Joobi
Domu szuka przesympatyczna i młoda - około 9 miesięczna sunia.
Fruzia, przebywa w domu tymczasowym z małą dziewczynką, innymi psami i kotem. Sunia będzie maksymalnie średniej wielkości psem. Sunia jest zdrowa, przed adopcją zostanie wysterylizowana.

Czytaj więcej...

Dobrego domu szuka piękna maleńka 2,5 letnia sunia - LADY.
Obecnie przebywa w domu tymczasowym z małą dziewczynką, psami i kotem. Sunia jest zdrowa, przed adopcją zostanie wysterylizowana.

Czytaj więcej...

Saba to przesympatyczna i spokojna sunia, która w drodze interwencji trafiła pod opiekę Fundacji EX LEGE. Była skrajnie zaniedbana, teraz wraca do formy. To bardzo zrównoważony i poczciwy pies, jest inteligentna i będzie świetnym przyjacielem dla miłośnika rasy lub spokojnej osoby. Obecnie mieszka w domku z ogrodem, nie niszczy i zachowuje czystość.

Czytaj więcej...

Przesympatyczna młoda sunia szuka dobrego domu. Sara trafiła pod opiekę Fundacji EX LEGE z koszmarnych warunków. Mieszkała na łańcuchu i była bardzo wychudzona. Suczka wygląda zupełnie jak labrador ma też charakter tej rasy kocha zabawę, ludzi i inne zwierzęta. Może zamieszkać z psami a nawet kotami. Jej mama to wspaniała i zrównoważona sunia rasy golden retriever, która również przebywa pod naszą opieką.

Czytaj więcej...

Los psa zależy od człowieka, który się nim opiekuje. Niestety los niespełna dwuletniego psa o imieniu Wilczek, nie był dla niego łaskawy. Po naszej interwencji został uratowany przed EUTANAZJĄ (!!!)

Czytaj więcej...

Kovu to około roczny pies w typie owczarka belgijskiego malinois, który stracił swój pierwotny dom w niewyjaśnionych okolicznościach . Jeden z mieszkańców z podlubelskiej miejscowości zauważył go koczującego przy drodze i polującego na przejeżdżające samochody.

Czytaj więcej...

Żaneta i Helmut - psy, które w pseudohodowli połączyła niezwykła przyjaźń. Ona - wyniszczona porodami, z pociętym od cesarskich cięć brzuchem, mimo młodego wieku wygląda na dużo starszą. On - z powodu wieloletnich zaniedbań jest praktycznie niewidomy.

Czytaj więcej...

Gaia jest malutką suczką, bojaźliwa i przestraszoną. DSzuka domu pełnego miłości.Suczka ma około 7 miesięcy i będzie psem małym. Może mieszkać z innymi psami i kotami. Suczka została odrobaczona i odpchlona.
Przed adopcją zapraszamy na wspólny spacer. Warunkiem adopcji jest m. in. uzupełnienie ankiety przed adopcyjnej. W celu uzyskania ankiety prosimy o wysłanie maila w tej sprawie.

Czytaj więcej...

Na dobre domy czekają psy w różnym wieku i wszelkiej maści. Jeśli możesz podarować dobry dom i odpowiednio zadbasz o zwierzaka nie czekaj i zadzwoń. Pod naszą opieką przebywa kilkadziesiąt zwierząt. Na pewno znajdziesz przyjaciela dla siebie. Na załączonych zdjęciach przykładowe psiaki oczekujące na opiekunów.
Zapraszamy na wspólny spacer. Warunkiem przyjęcia psa jest m. in. uzupełnienie ankiety przedadopcyjnej. W celu uzyskania ankiety prosimy o wysłanie maila w tej sprawie.

Czytaj więcej...

facebook logo twitter logo youtube logo instagram logo