Fundacja EX LEGE - Koty

safe animal 160x256

dla zwierzaka 160

Joomla Extensions powered by Joobi
Piękna czarna kotka z puszystym ogonem i dużym uszami szuka odpowiedzialnego domu. Cleo może zamieszkać w domu z innymi kotami czy nawet psami. Ma niespełna dwa lata. Jest drobną łagodną kocicą. Przed adopcją zostanie wysterylizowana. Jest bardzo ruchliwa więc ciężko zrobić zdjęcie, które odzwierciedli jej orientalną urodę. Obecnie przebywa pod opieką Fundacji EX LEGE. Kotka szuka domu niewychodzącego.
Cleo przebywa w Lublinie.

Czytaj więcej...

Ta piękna nietypowo umaszczona tygryska z rudymi znaczeniami szuka dobrego domu. Trusia ma około 12 tygodni, jest zdrowa. Obecnie wychowuje się w domu tymczasowym Fundacji EX LEGE w towarzystwie innych kotów i psów. Kotka jest spokojna i w pełni oswojona. Korzysta z kuwety.

Czytaj więcej...

Stado Węgielków trafiło pod naszą opiekę - kotka z problemami okulistycznymi i jej 5 maluchów. Obecnie dzięki znalazcy mają zapewniony awaryjny dom tymczasowy. Otoczyliśmy kocią rodzinę opieką weterynaryjną. Kocica otrzymała leki do oczu, maluchy są już odrobaczone za jakieś 2 tygodnie będą przeznaczone do adopcji. Komu takie cudo? Do adopcji samiczki i jeden samiec

Czytaj więcej...

facebook logo twitter logo youtube logo instagram logo