Fundacja EX LEGE - Koty

safe animal 160x256

dla zwierzaka 160

Joomla Extensions powered by Joobi

Dwa 8 miesięczne zjawiskowej urody kotki szukają kochającego domu. Romcio (długowłosy) uwielbia zabawę, najchętniej gania za laserem i aportuje myszkę. Łasi się do człowieka, głaskany kładzie się na plecy i głośno mruczy. Jest energiczny i jeśli nie chce siedzieć na rękach-nie zmusimy go do tego, gdy coś jest nie po jego myśli to buczy i warczy :)

Czytaj więcej...

Maja to około 7-letnia kotka po przejściach - straciła oko. Jest łagodna, przyjacielska, lubi być głaskana. Od czasu kiedy trafiła do domu tymczasowego jej więź z obecną opiekunką staje się coraz silniejsza.

Czytaj więcej...

Około 3-letnia kotka Maja szuka odpowiedzialnego niewychodzącego domu bez obecności innych zwierząt. Kotka przed adopcją zostanie wysterylizowana jest odrobaczona.
Kot przebywa pod opieką Fundacji Ex Lege w domu tymczasowym w Lublinie. W razie jakichkolwiek pytań poprosimy o kontakt telefoniczny, nie odpisujemy na SMS-y. Działamy na zasadzie wolontariatu, jeżeli nie uda się z nami połączyć, na pewno oddzwonimy.

Czytaj więcej...

facebook logo twitter logo youtube logo instagram logo