Fundacja EX LEGE - Maja

safe animal 160x256

dla zwierzaka 160

Joomla Extensions powered by Joobi
Maja to około 7-letnia kotka po przejściach - straciła oko. Jest łagodna, przyjacielska, lubi być głaskana. Od czasu kiedy trafiła do domu tymczasowego jej więź z obecną opiekunką staje się coraz silniejsza.

Choć w domu dość szybko nawiązała relacje z człowiekiem dopiero teraz widać jak bardzo była spragniona bliskości i kontaktu z nim, śpiąc w nocy blisko przy jego twarzy. Obecnie przebywa w domu tymczasowym w Lublinie, gdzie towarzyszy jej na co dzień psi kolega. Oboje zachowują w stosunku do siebie dystans, choć Maja czasem wykazuje zainteresowanie, nie jest natrętna, nie boi się. Załatwia swoje potrzeby do kuwety. Szukamy dla niej kochającego odpowiedzialnego domu niewychodzącego.
Jest odrobaczona, wysterylizowana i w pełni przygotowana do adopcji..
W celu uzyskania informacji prosimy o kontakt telefoniczny 514 222 668 , lub wysłania maila na adres Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. w celu otrzymania ankiety przedadopcyjnej.

facebook logo twitter logo youtube logo instagram logo