Fundacja EX LEGE - Romcio i Filemon

safe animal 160x256

dla zwierzaka 160

Joomla Extensions powered by Joobi

Dwa 8 miesięczne zjawiskowej urody kotki szukają kochającego domu. Romcio (długowłosy) uwielbia zabawę, najchętniej gania za laserem i aportuje myszkę. Łasi się do człowieka, głaskany kładzie się na plecy i głośno mruczy. Jest energiczny i jeśli nie chce siedzieć na rękach-nie zmusimy go do tego, gdy coś jest nie po jego myśli to buczy i warczy :)

Biało - rudy kotek, Filemon, to straszna gaduła. Lubi siedzieć na kolanach, burczeć i strzelać baranki. Jak tylko usłyszy, że Romcio mruczy, zaczyna gadać i leci po pieszczoty. Kotki są kuwetkowe, czyste, grzeczne, nie psocą. Co jakiś czas trzeba zmieniać im zabawki bo dość szybko się nudzą, choć ich najlepszą zabawą jest ganianie się po domu. Nie lubią zostawać same, gdy usłyszą zamek w drzwiach od razu pod nie lecą i witają domowników domagając się pieszczot. Kotki to małe łakomczuchy, gdy tylko poczują zapach mięsa zaczynają głośno upominać się o kawałek:) Są ze sobą bardzo zżyte dlatego szukamy dla nich wspólnego domu, nie ma mowy o rozdzieleniu ich. Są niewychodzące, balkon i okna powinnhy być zabezpieczone( podpowiemy jak to zrobić). Nie przepadają za psami, mogą zamieszkać tylko z takim, który nie będzie zwracał na nie uwagi. Kocurki są odrobaczone, zaszczepione i wykastrowane. Są pod opieką naszej Fundacji. Warunkiem adopcji jest wizyta przedadopcyjna oraz podpisanie umowy adopcyjnej. W celu uzyskania informacji prosimy o kontakt telefoniczny 690 280 455, lub wysłania maila na adres Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. w celu otrzymania ankiety przedadopcyjnej.

facebook logo twitter logo youtube logo instagram logo