Fundacja EX LEGE - Znalazły dom

safe animal 160x256

dla zwierzaka 160

Joomla Extensions powered by Joobi
Ten przesympatyczny szczeniak po mamie buldożce francuskiej szuka najlepszego domu pod słońcem. Psiak jest odrobaczony, zaszczepiony i zabezpieczony od pcheł i kleszczy. Przebywa w Lublinie.

Czytaj więcej...

Jeśli znasz charakter tej rasy, kochasz psy, mieszkasz w Lublinie lub jego bliskiej okolicy, przemyśl chęć adopcji naprawdę dobrze i ewentualnie wtedy skontaktuj się z Fundacją EX LEGE.
Nie dowozimy zwierząt.

Czytaj więcej...

Ruda to około 2-letnia sunia, waży ok 8 kg. Mimo swojego młodego wieku miała już szczeniaki - co się z nimi stało? Nie wiadomo. To pogodna, bardzo uległa w stosunku do ludzi suczka. Nie przejawia agresji. W momencie zagrożenia kładzie się na ziemi i przewraca się do góry brzuchem. W stosunku do małych psów, kotów i dzieci jej zachowanie zasługuje na medal, jeśli chodzi o duże psy – bardzo się ich boi.

Czytaj więcej...

Dolly to wspaniała, inteligentna i zrównoważona sunia, która była zaniedbywana przez poprzednich właścicieli dlatego trafiła do Fundacji EX LEGE. Obecnie nabiera ciała, została wykąpana i otoczona opieką weterynaryjną.

Czytaj więcej...

Dwa 8 miesięczne zjawiskowej urody kotki szukają kochającego domu. Romcio (długowłosy) uwielbia zabawę, najchętniej gania za laserem i aportuje myszkę. Łasi się do człowieka, głaskany kładzie się na plecy i głośno mruczy. Jest energiczny i jeśli nie chce siedzieć na rękach-nie zmusimy go do tego, gdy coś jest nie po jego myśli to buczy i warczy :)

Czytaj więcej...

Laga to ok. 2 letnia, wysterylizowana suczka w typie husky. Suczka jest trójłapkiem, nie posiada tylnej prawej nogi, jednak w żaden sposób nie przeszkadza jej to w poruszaniu się, radzi sobie świetnie. Laga jest psem domowym, poszukujemy dla niej domu z ogrodem u osoby znającej specyfikę rasy.

Czytaj więcej...

Goofy to ok 3-miesięczny szczeniak. To pogodny, wesoły i rozbrykany psiak, choć wykazuje lęki w stosunku do niektórych zachowań, jednak przy odpowiednim podejściu szybko można "naprostować" jego psychikę. Jego mama była prawdopodobnie w typie owczarka niemieckiego, choć on sam będzie raczej średnim psem. Z kotami i małymi psami lubi się bawić, w stosunku do dzieci również nie wykazuje agresji.

Czytaj więcej...

Tomcio, to przeuroczy 4-miesięczny samiec w typie pekińczyka. Psiak obecnie mieszka z psami i kotami, ma wykonaną pełną profilaktykę tj. szczepienia, odrobaczenia i jest również zabezpieczony od kleszczy.
Jeśli znasz charakter tej rasy, kochasz psy, mieszkasz w Lublinie lub jego bliskiej okolicy, przemyśl chęć adopcji naprawdę dobrze i ewentualnie wtedy skontaktuj się z naszą Fundacją, jedynie drogą mailową.

Czytaj więcej...

facebook logo twitter logo youtube logo instagram logo