Fundacja EX LEGE - Poszukiwany WSPÓLNY dom

safe animal 160x256

dla zwierzaka 160

Joomla Extensions powered by Joobi
Jeśli znasz charakter tej rasy, kochasz psy, mieszkasz w Lublinie lub jego bliskiej okolicy, przemyśl chęć adopcji naprawdę dobrze i ewentualnie wtedy skontaktuj się z Fundacją EX LEGE.
Nie dowozimy zwierząt.

Warunkiem adopcji jest m.in. wypełnienie ankiety przed-adopcyjnej oraz wizyta przed-adopcyjna. W celu uzyskania ankiety prosimy o wysłanie maila na adres Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript..
Żaneta i Helmut to dwa cudowne mopsy po przejściach w wieku 3 - 5 lat. Nie maiły łatwego życia przez co do dnia dzisiejszego są bojaźliwe. Żyły w skandalicznych warunkach w pseudohodowli. Obecnie znajdują się pod opieką Fundacji EX LEGE. To kochana i mądre psy akceptujące psy i koty. Mogą zamieszkać w domu z ogrodem jak i w bloku (preferowany domek z ogrodem w spokojnej okolicy). Szukamy dla nich spokojnego domu u miłośnika rasy. Obecnie psy są już wyleczone, Helmut jest wykastrowany. Samiec praktycznie nie widzi ale świetnie sobie z tym radzi. Żanetka czeka na zabieg sterylizacji. Psiaki są łagodne, nie wykazują agresji. Osoba chcąca dać im dom musi zdawać sobie jak kosztowne jest utrzymanie tej rasy.
Żaneta i Helmi na pewno odwdzięczą się całym psim sercem za podarowanie im WSPÓLNEGO ciepłego domu.
Będziemy wdzięczni za wsparcie każdego rodzaju dla tych biedaków.

facebook logo twitter logo youtube logo instagram logo