Fundacja EX LEGE - ZwierzoLublin

safe animal 160x256

dla zwierzaka 160

Joomla Extensions powered by Joobi
8 października 2017 r. w lubelskiej galerii handlowej Atrium Felicity odbyła się kolejna akcja ZwierzoLublin. Szczegóły na temat wydarzenia znaleźć można w artykułach wymienionych w Media o nas, zaś do obejrzenia obszernej galerii zdjęć zapraszamy TUTAJ.
Fundacja Na Rzecz Ochrony Praw Zwierząt EX LEGE ma przyjemność zaprosić Państwa już w tę niedzielę 8 października 2017 r. do Atrium Felicity przy Al. Wincentego Witosa 32 w Lublinie na wspaniałe pro-zwierzęce wydarzenie ZWIERZOLUBLIN 2017, które zostało objęte Honorowym Patronatem Prezydenta Miasta Lublina.TVP 3 Lublin, Dziennik Wschodni, Kurier Lubelski, Radio Centrum oraz lublin112.pl objęli wydarzenie Patronatem Medialnym.

Czytaj więcej...

W dniu 8 czerwca br. nasi przedstawiciele mieli przyjemność przeprowadzenia zajęć edukacyjnych realizowanych w ramach projektu ZwierzoLublin współfinansowanego ze środków Budżetu Obywatelskiego 2016. Tym razem gościliśmy w Gimnazjum nr 10 w Lublinie im. księdza Jana Twardowskiego.
Dziękujemy za miłe przyjęcie, zaangażowanie w prowadzone zajęcia oraz wspieranie podopiecznych naszej Fundacji.

9 października 2016 r. w lubelskiej galerii handlowej Felicity odbyła się akcja ZwierzoLublin. Szczegóły na temat wydarzenia znaleźć można w artykułach wymienionych w Media o nas, zaś do obejrzenia obszernej galerię zdjęć zapraszamy TUTAJ.

XI Ekopiknik Rodzinny 2016 dał nam sposobność spotkać się z mieszkańcami Miasta Lublina.
"Nie kupuj – adoptuj!" oraz "Dom tymczasowy ratuje im życie!" to nasze hasła przewodnie podczas tego wydarzenia. Wolontariusze EX LEGE, którym towarzyszyli nasi podopieczni, mieli okazję odpowiedzieć na wiele pytań dotyczących praw zwierząt oraz przekazać mnóstwo kluczowych informacji dotyczących prawidłowego stosunku do zwierząt oraz zapobiegania ich bezdomności.

Czytaj więcej...

facebook logo twitter logo youtube logo instagram logo