Fundacja EX LEGE - O Akcji

safe animal 160x256

dla zwierzaka 160

Joomla Extensions powered by Joobi

Fundacja Na Rzecz Ochrony Praw Zwierząt EX LEGE zaprasza przedszkola, szkoły podstawowe, gimnazjalne i ponadgimnazjalne województwa lubelskiego do udziału w AKCJI „ZWIERZOPOMAGACZ.”
Przedmiotem Akcji jest rozwijanie wrażliwości dzieci i młodzieży na potrzeby zwierząt oraz podjęcie przez Społeczność szkół i przedszkoli województwa lubelskiego działań zmierzających do poprawy losu krzywdzonych zwierząt, którym pomocy udzielają wolontariusze Fundacji.

Zwierzopomagacz plakat

Aby móc wykonywać wszelkie działania na rzecz zwierząt, które podejmujemy, bardzo potrzebujemy wsparcia ze strony społeczeństwa. Realizujemy je tylko dzięki hojności ludzi dobrej woli.
Szansa na lepsze życie ratowanych przez nas zwierząt zależy od liczby osób angażujących się w celu poprawy ich losu. Prosimy szkoły i przedszkola o wsparcie naszej walki z okrucieństwem wobec zwierząt, poprzez udział w Akcji. Zapraszamy do zapoznania się z regulaminem Akcji. Szczegółowych informacji dotyczących Akcji ZWIERZOPOMAGACZ udziela koordynator, Dagmara Niedźwiedź. Kontakt telefoniczny 696-546-544, e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Dokumenty do pobrania:

Regulamin Akcji Zwierzopomagacz

Załącznik nr 1 - Formularz-zgloszeniowy

Załącznik-nr 2 do Regulaminu Akcji

Załącznik-nr 3 do Regulaminu Akcji

Załącznik-nr 4 do Regulaminu Akcji

facebook logo twitter logo youtube logo instagram logo