Fundacja EX LEGE - Podziękowania

safe animal 160x256

dla zwierzaka 160

Joomla Extensions powered by Joobi
Serdecznie dziękujemy drukarni MTStudio za wsparcie naszych działań poprzez nieodpłatne wydrukowanie 500 szt plakatów akcji "Ukręcamy okrucieństwo - wrzuć nakrętkę dla zwierzaka".
Wychowankowie Specjalnego Ośrodka Szkolno – Wychowawczego w Załuczu włączyli się do AKCJI WESPRZYJ ZŁOTÓWKĄ ZWIERZOPRZYJACIELA. Dzięki zaangażowaniu Wychowawców poznali zasady właściwej opieki nad zwierzętami, zapoznali się z problematyką pomocy zwierzętom krzywdzonym, wysłuchali opowiadań przygotowanych przez Wychowawców, pomagali w przygotowaniu gazetek tematycznych, dzięki czemu został stworzony kącik adopcyjny. Zebrane fundusze w kwocie 41 zł przekazali na leczenie i utrzymanie naszych podopiecznych. Serdecznie dziękujemy!

Przedszkole nr 25 w Lublinie na kilka dni stało się miejscem, które opanowały przeróżne zwierzęta, zerkające na dzieci z obrazków, zdjęć, prezentacji multimedialnej oraz wkradające się do ich wyobraźni poprzez opowiadania ukazujące prawdziwe historie naszych podopiecznych.

Czytaj więcej...

facebook logo twitter logo youtube logo instagram logo