Fundacja EX LEGE - Parwo zbiera żniwo! Śmierć jest blisko.

foto1

Fundacja Ex Lege

Nasze aukcje na Allegro

sklep 160 1

Fanimani

safe animal 160x256

dla zwierzaka 160

Joomla Extensions powered by Joobi
Kiedy na Twojej drodze pojawia się wyniszczona suka, po której widać, że dopiero co karmiła zastanawiasz się gdzie są jej szczenięta. Chciwy człowiek pewnie dawno je sprzedał. Sprzedał lub nie, bo stan suki wskazuje na to, co najgorsze - śmiertelną chorobę zakaźną parwowirozę. Więc obawiamy się najgorszego... pewnie umierały w koszmarnych cierpieniach. Parwowiroza zabija w okrutny sposób, wyniszcza organizm z godziny na godzinę.

Brak apetytu, do którego dołączają wymioty oraz ostra, niezwykle cuchnąca biegunka z domieszką krwi( smród jest nie do opisania - wiedzą o tym osoby, które miały styczność z tą okrutną zarazą). Zwierzę jest umęczone chorobą, nie ma siły walczyć. Emma przyjechała do kliniki w stanie agonalnym. Czy wygra? To zależy również od Was.
Mamy nadzieję,że Emma przeżyje. Obecnie dzielnie walczy o życie w klinice.Tylko co dalej? Nie mamy wolnego domu tymczasowego. Zatem schronisko??? Pilnie szukamy miejsca, do którego będzie mogła trafić po opuszczeniu kliniki.

facebook logo twitter logo youtube logo instagram logo