Fundacja EX LEGE - e-Wolontariat

safe animal 160x256

dla zwierzaka 160

Joomla Extensions powered by Joobi

e-Wolontariat - ­ pomagasz nie wychodząc z domu!

Jeśli jesteś aktywnym internautą, spędzasz w Internecie dużo czasu, jeśli oprócz codziennego przeglądania portali społecznościowych chciałbyś zrobić coś pożytecznego, e­-Wolontariat jest właśnie dla Ciebie!

e-Wolontariat to niezwykle ważna forma aktywności wolontariuszy, która nie wymaga odchodzenia od komputera, a która może bezpośrednio wpłynąć na to, że zwierzę, które przebywa obecnie pod naszą opieką wkrótce znajdzie nowy, wspaniały dom. e-Wolontariat to nie tylko ogłaszanie podopiecznych Fundacji, ale także pisanie artykułów, tworzenie plakatów, grafik, czy też poszukiwanie możliwości wsparcia Fundacji.

Kim jest i co robi e­-Wolontariusz?

-­ e-Wolontariusz NIE musi być pełnoletni, może być w dowolnym wieku

- musi mieć dostęp do Internetu ;­-)

- ogłasza naszych podopiecznych na portalach internetowych

­- ma ogromny udział w poszukiwaniu zwierzakom nowych domów i często to właśnie dzięki jego pracy udaje się je znaleźć